Loading...

Műsorok

REGGELI START (6-10 ÓRÁIG)

6-10-ig Reggeli, délelőtti zenés hírfolyamot hallhatnak, ha minket választanak a reggeli kávé mellé. Óránként a legfrissebb híreket és időjárás jelentést szolgáltatunk. A csillagok állásából megtudhatják tőlünk, mire számíthatnak a nap folyamán. Ha az autójában ülve hallgat minket, akkor bizonyára segítségére leszünk a helyi, megyei közlekedési hírekkel valamint a határhelyzetet is megpróbáljuk majd tolmácsolni a határőr parancsnokság főügyeletesének telefonhívásán keresztül. De hallhat majd tőlünk a gazdaság aktuális alakulásáról, legyen szó akár a mezőgazdaságról, akár az iparról, mi mindig friss információkkal látjuk el Önt. A szülinapi szerviz és a névnapköszöntő révén segítünk felköszönteni családtagjait, barátait, ismerőseit, kollegáit interaktív üzenetek továbbításával. És ha ez még nem lenne elég, akkor a Nahát? rovatunkból a nap legfurcsább eseményeit, pletykáit hallgathatja meg. Játékos kedvű hallgatóink is megtalálják a számításukat, ha minket hallgatnak. A műsor vezetője: Szendi Hajnalka.


 

LYUKASÓRA (10-12 ÓRÁIG)

A Lyukas óra című két órás délelőtti információs magazinműsorunkat hétköznaponként 10-12 között hallhatják. A két órás, könnyed hangvételű műsorban napról-napra friss belföldi, gazdasági, bulvár, életmód, tudományos és érdekes híreket osztunk meg hallgatóinkkal. Ezen kívül alkalmanként hallgatói interaktív játék hangzik el. A műsor vezetője: Demeter Diána.

TURMIX (12-15 ÓRÁIG)

10 órától könnyed ismeretterjesztő magazinműsort hallhatnak, ha ránk hangolnak. A Turmix életmód magazinműsor alatt is a zenéé a főszerep. Ez az 5 óra sem múlhat el hírek és időjárás jelentés nélkül melyekkel óránként jelentkezünk. Hallhatnak fitnesz, szabadidő, utazás és életmódtanácsokat is. Ajánlunk hallgatóinknak különböző kulturális és egyéb programokat. Az interneten található tudományos újdonságokról is szó esik egy-egy filmújdonság bemutatása mellett. És pletykálkodunk is egy picit, a nagyvilág érdekes, humoros eseteiről. A műsor vezetője: Szendi Hajnalka.

HÁROMTÓL- HATIG (15-18 ÓRÁIG)

„Háromtól hatig” egy „könnyen emésztető” magazinműsorral jelentkezünk. Természetesen az óra legfrissebb híreit ekkor is elmondjuk a sporthírekkel és a közlekedési információkkal együtt. Az idő nagy részét a zenéléssel töltjük, de lehetőség szerint sort kerítünk stúdióbeszélgetésekre meghívott közéleti személyiségek részvételével. De ezen túlmenően érdekességeket mutatunk be a nagyvilágból. A rohanó háziasszonyoknak pedig egy rövid és gyorsan elkészíthető vacsoratippel is kedveskedünk. Hasznos ötleteket adunk az egészségmegőrzéssel kapcsolatosan, de a napi újságok helyi vonatkozású cikkeinek szemezgetése és a televíziós programajánlók sem maradhatnak el. A műsor vezetője: Demeter Diána.

KÍVÁNSÁGMŰSOR (HÉTKÖZNAPONKÉNT 18-21 ÓRÁIG SZOMBAT 18-21 ÓRÁIG, VASÁRNAP 19-21 ÓRÁIG)

A Rádió Som élő kívánságműsora, mely minden nap jelentkezik, este 18 órától 21 óráig. A műsor interaktív és változatos, hisz hallgatóink szerkesztik azzal, hogy kéréseket, kívánságokat juttatnak el hozzánk. Telefon, sms valamint a rádió facebook elérhetősége áll a hallgatók rendelkezésére. A műsor során különböző játéklehetőségeket is kínálunk, valamint még színesítjük friss időjárás jelentéssel és az éppen aktuális útinformációkkal. A mikrofon mögött fiatal és vidám műsorvezetők gondoskodnak a jó hangulatról. A műsor vezetője Tóth Gábor.

SOM NIGHT (21-24 ÓRÁIG)

21-00-ig Esti, éjszakai könnyed magazinműsor. Az aktuális és zenei hírek mellett, könyv- és filmajánlót is hallhatnak a rádióhallgatók, megismerkedhetnek különböző életmód-tanácsadással, a nap hírességeivel, némi bulvárral fűszerezve. Hetente kétszer „utazás” alkalmával bemutatásra kerül egy-egy távoli, különleges vidék is. A tudományos rovatban a hallgató az aktuális tanulmányokról, felfedezésekről tájékozódhat, a high-tech rovatban pedig technikai újdonságokkal ismerkedhet meg az, aki az fm 99.5-re kapcsol. Ezen felül hallhatnak sporthíreket is, és különböző érdekességeket is hozunk önöknek a világ minden tájáról. A műsor vezetője: Szabó Ivett.

SZTÁRPORTRÉ (VASÁRNAP 7-8 ÓRÁIG)

Sztárokkal történő beszélgetések és a róluk szóló hírek ismertetése. 

TURMIX WEEKEND (8-14 ÓRÁIG)

8 órától könnyed ismeretterjesztő magazinműsort hallhatnak, ha ránk hangolnak. A Turmix Weekend életmód magazinműsor alatt is a zenéé a főszerep. Ez a 6 óra sem múlhat el hírek és időjárás jelentés nélkül melyekkel óránként jelentkezünk. Hallhatnak fitnesz, szabadidő, utazás és életmódtanácsokat is. Ajánlunk hallgatóinknak különböző kulturális és egyéb programokat. Az interneten található tudományos újdonságokról is szó esik egy-egy filmújdonság bemutatása mellett. És pletykálkodunk is egy picit, a nagyvilág érdekes, humoros eseteiről. A műsor vezetője: Szendi Hajnalka.

BARANGOLÓ (SZOMBATON 14-15 ÓRÁIG)

 

Hétről hétre egy-egy érdekes és értékes település „mutatkozik” be Széles Szabolcs riporter segítségével, aki az adott településen készíti el helyben az interjúkat olyan személyekkel, akik munkájuk, tevékenységük, életpályájuk okán jól ismerik az adott helység sajátosságai, előnyeit, szokásait.  A műsor vezetője: Széles Szabolcs.

 


 

PÁHOLY (SZOMBATON 15-16 ÓRÁIG)

Széles Szabolcs ebben az egy órában olyan személyekkel beszélget kötetlenül, akik valamilyen téren kiemelkedőt, maradandót alkotnak, és akiket olykor a rádió hallgatói még nem ismernek. A műsor célja tehát, hogy ezeket a tehetséges embereket bemutassa, akik értéket képviselnek térségünk számára. 

TOP 20 (SZOMBATON 16 -18 ÓRÁIG)

Rádió Som top 20-as játszási listája. A műsorban a legjobb hazai és külföldi előadók új és leginkább kedveltebb slágerei hallhatóak. A listánkba beválogatott előadók, együttesek és dalaihoz kapcsolódó rövid és a legfrissebb híreinek ismertetése.  A „Top 20” folyamatosan frissül a hallgatók szavazatai alapján. A műsorvezetője Tóth Gábor.

KRÓNIKA (VASÁRNAP 14-15 ÓRÁIG)

A Szatmár Beregi Krónika a Rádió Som hírösszefoglaló műsora. A hallgatók az adott héten a szatmári, illetve a beregi térségben történt, vagy ehhez a területhez kapcsolódó hírekről hallhatnak részletesebben. A hírösszefoglalót nyilatkozatok színesítik: többnyire az adott hírrel kapcsolatban megszólal egy érintett ember is. A Szatmár Beregi Krónika vasárnap délutánonként jelentkezik. Műsorvezető Péter Sándor.

KOKTÉL (VASÁRNAP 15-18 ÓRÁIG)

FELTÖLTÉS ALATT.........

SZIZÓ SPORT (VASÁRNAP 18-19 ÓRIG)

Megyei sportesemények eredményeinek, a következő meccsek időpontjainak és helyszíneinek közlése. Megyei sportolókkal, és szakemberekkel való interjúk. A megyei információk mellett az országra és a világra is kiterjedő sportesemények értékelése. A műsor vezetője Szilágyi Sándor.

Previous Következő
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
REGGELI START (6-10 ÓRÁIG) 6-10-ig Reggeli, délelőtti zenés hírfolyamot hallhatnak, ha minket választanak a reggeli kávé mellé. Óránként a legfrissebb híreket és időjárás jelentést szolgáltatunk. A csillagok állásából megtudhatják tőlünk, mire számíthatnak a nap folyamán. Ha az autójában ülve hallgat minket, akkor bizonyára segítségére leszünk a helyi, megyei közlekedési hírekkel valamint a határhelyzetet is megpróbáljuk majd tolmácsolni a határőr parancsnokság főügyeletesének telefonhívásán keresztü...
LYUKASÓRA (10-12 ÓRÁIG) A Lyukas óra című két órás délelőtti információs magazinműsorunkat hétköznaponként 10-12 között hallhatják. A két órás, könnyed hangvételű műsorban napról-napra friss belföldi, gazdasági, bulvár, életmód, tudományos és érdekes híreket osztunk meg hallgatóinkkal. Ezen kívül alkalmanként hallgatói interaktív játék hangzik el. A műsor vezetője: Demeter Diána.
TURMIX (12-15 ÓRÁIG) 10 órától könnyed ismeretterjesztő magazinműsort hallhatnak, ha ránk hangolnak. A Turmix életmód magazinműsor alatt is a zenéé a főszerep. Ez az 5 óra sem múlhat el hírek és időjárás jelentés nélkül melyekkel óránként jelentkezünk. Hallhatnak fitnesz, szabadidő, utazás és életmódtanácsokat is. Ajánlunk hallgatóinknak különböző kulturális és egyéb programokat. Az interneten található tudományos újdonságokról is szó esik egy-egy filmújdonság bemutatása mellett. És pletykálkodun...
HÁROMTÓL- HATIG (15-18 ÓRÁIG) „Háromtól hatig” egy „könnyen emésztető” magazinműsorral jelentkezünk. Természetesen az óra legfrissebb híreit ekkor is elmondjuk a sporthírekkel és a közlekedési információkkal együtt. Az idő nagy részét a zenéléssel töltjük, de lehetőség szerint sort kerítünk stúdióbeszélgetésekre meghívott közéleti személyiségek részvételével. De ezen túlmenően érdekességeket mutatunk be a nagyvilágból. A rohanó háziasszonyoknak pedig egy rövid és gyorsan elkészíthető vacsoratippel is kedv...