Loading...

CSERBENHAGYÁS VAJÁN

 

Szabálytalanul kanyarodott le balra egy kereszteződésben 2017. szeptember 12-én 20 óra körül Vaja belterületén egy kerékpárral közlekedő 27 éves helyi férfi.

Az eljárás adatai szerint az alkoholos befolyásoltság alatt álló biciklis kanyarodása közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy vele szemben haladó személygépkocsinak, amellyel összeütköztek. A baleset következtében a 27 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ütközést követően a gépkocsi sofőrje megállt, beültette a sérültet a járművébe, akit egy darabig elvitt, majd pár utcával lentebb kitett, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott Rohod irányába. A sértett ezután egy közeli presszóba tért be, ahol elmesélte a történteket, és onnan értesítették a rendőrséget.

A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a mátészalkai rendőrök másnap azonosították és Vaján elfogták a feltételezett tettest. A jármű vezetőjét, E. Zsolt 23 éves nyírvasvári lakost segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. Elmondása alapján azért hagyta magára a sérült férfit, mert nagyon megijedt, hogy nincs vezetői engedélye és tartott a rendőrségi eljárástól.

Kiderült ugyanis, hogy a férfit a Nyírbátori Járásbíróság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta, ezért a rendőrök járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság


Vissza
Previous Következő
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
REGGELI START (6-10 ÓRÁIG) 6-10-ig Reggeli, délelőtti zenés hírfolyamot hallhatnak, ha minket választanak a reggeli kávé mellé. Óránként a legfrissebb híreket és időjárás jelentést szolgáltatunk. A csillagok állásából megtudhatják tőlünk, mire számíthatnak a nap folyamán. Ha az autójában ülve hallgat minket, akkor bizonyára segítségére leszünk a helyi, megyei közlekedési hírekkel valamint a határhelyzetet is megpróbáljuk majd tolmácsolni a határőr parancsnokság főügyeletesének telefonhívásán keresztü...
LYUKASÓRA (10-12 ÓRÁIG) A Lyukas óra című két órás délelőtti információs magazinműsorunkat hétköznaponként 10-12 között hallhatják. A két órás, könnyed hangvételű műsorban napról-napra friss belföldi, gazdasági, bulvár, életmód, tudományos és érdekes híreket osztunk meg hallgatóinkkal. Ezen kívül alkalmanként hallgatói interaktív játék hangzik el. A műsor vezetője: Demeter Diána.
TURMIX (12-15 ÓRÁIG) 10 órától könnyed ismeretterjesztő magazinműsort hallhatnak, ha ránk hangolnak. A Turmix életmód magazinműsor alatt is a zenéé a főszerep. Ez az 5 óra sem múlhat el hírek és időjárás jelentés nélkül melyekkel óránként jelentkezünk. Hallhatnak fitnesz, szabadidő, utazás és életmódtanácsokat is. Ajánlunk hallgatóinknak különböző kulturális és egyéb programokat. Az interneten található tudományos újdonságokról is szó esik egy-egy filmújdonság bemutatása mellett. És pletykálkodun...
HÁROMTÓL- HATIG (15-18 ÓRÁIG) „Háromtól hatig” egy „könnyen emésztető” magazinműsorral jelentkezünk. Természetesen az óra legfrissebb híreit ekkor is elmondjuk a sporthírekkel és a közlekedési információkkal együtt. Az idő nagy részét a zenéléssel töltjük, de lehetőség szerint sort kerítünk stúdióbeszélgetésekre meghívott közéleti személyiségek részvételével. De ezen túlmenően érdekességeket mutatunk be a nagyvilágból. A rohanó háziasszonyoknak pedig egy rövid és gyorsan elkészíthető vacsoratippel is kedv...